Kıymetli komşularımız,
Fetihtepe Mahallemiz’de devam eden yenileme sürecini Belediyemiz ve mahalle sakinlerimiz dayanışmayla neticelendirip daha güvenli evlerimize en kısa sürede kavuşacağız. Kanuni zorunluluk olarak alt yapı hizmetleri kesintiye uğratılmıştır. Belediye olarak daima komşularımızın yanındayız. Bu aşamada şu destekleri komşularımıza sağlıyoruz:

1- Haziran ayı itibarıyla ile Kira desteğini yüzde 30 artırdık, 1500 TL olan kira desteği 1950 TL, 1000 TL olan kira desteği 1300 TL oldu.
2- İhtiyaç duymaları halinde taşınanlara Nakliye desteği veriyoruz.
3- İhtiyaç sahiplerine sıcak yemek ikram ediyoruz
4- Öğrencilerimize sınav süreçleri tamamlanıncaya kadar eğitim, kütüphane ve yurt desteği sağlıyoruz
5- Hasta, engelli ve bakıma muhtaç komşularımıza tıbbi destek ve ambulans desteği veriyoruz.

Hep birlikte, dayanışmayla daha güvenli Fetihtepe’de en kısa sürede buluşacağız. Saygılarımızla.

Beyoğlu Belediyesi