Beyoğlu Belediyesi ve İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği tarafından “Kürekler suya iniyor eğlence seni bekliyor” sloganıyla bu yıl 2’ncisi düzenlenen Dragon Boat Festivali Beyoğlu Sürtüce Sahilinde gerçekleştirildi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen festival, 50’ye yakın kulübün katıldığı Dragon Boat yarışları ile başladı. İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın başlama atışını yapmasıyla başlayan yarışlarda genç sporcular kıyasıya yarıştı. Katılımcılar yarışlarla birlikte Sütlüce Parkında kurulan alanda bir birinden eğlenceli sahne gösterileri ve eğlendirici kara etkinlikleri ile keyifli bir gün geçirdi.