Beyoğlu Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısına Ait Çağrı

5393 sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi uyarınca, Beyoğlu Belediye Meclisinin 2024 Yılı Ekim Ayı Toplantısı, 07 Ekim 2024 Pazartesi gününden 25 Ekim 2024 Cuma günü akşamına kadar 19 gün süre ile saat 11.00’te başlamak ve aşağıdaki gündemleri görüşmek üzere yapılacaktır.

GÜNDEM:

1. 5393 sayılı Belediye Kanununun 18.maddesinin “ b “ bendi gereğince, Bütçede Kurumsal Kodlama yapılan birimler ile Fonksiyonel Sınıflandırmanın birinci düzeyleri arasında aktarma yapılmasına dair Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi.
  • 5393 sayılı Belediye Kanununun Meclis Görev ve Yetkileri başlıklı 18. maddesinin “p” bendine istinaden; Beyoğlu Belediyesi ve Almanya’nın Mannheim Belediyesi arasında Kardeş Belediye ilişkisi kurulmasına dair Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün teklifi.
  • 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. maddesinin “p” bendi gereğince; Beyoğlu Belediyesi ile Almanya-Mannheim Belediyesi arasında mevcut dostluk anlaşmasının Kardeş Şehir anlaşması seviyesine yükseltilmesi ve Mannheim’da bulunan Luisenpark’ta Beyoğlu Belediyesi adına tasarlanan bir köşenin açılışının gerçekleştirilmesi öngörüldüğünden; Masraflarının Mercator Vakfı Ortak Fonu Uzman Değişimi Projesi tarafından karşılanmak üzere 07-11 Ekim 2024 tarihleri arasında Beyoğlu Belediyesinden 9 kişilik bir heyetin Almanya’ya ziyaretine onay verilmesine dair Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün teklifi.
  • 5393 sayılı Belediye Kanununun 62. maddesi ile 41. maddesi doğrultusunda hazırlanarak belediye meclisine sunulan 2025-2029 Stratejik Planı’nın görüşülerek karara bağlanmasına dair Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi.
  • 5393 sayılı Belediye Kanununun 62. maddesi ile 41. maddesi doğrultusunda hazırlanarak belediye meclisine sunulan 2025 Yılı Performans Programı’nın görüşülerek karara bağlanmasına dair Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi.
  • 5393 sayılı Belediye Kanununun 62. maddesi ile 41. maddesi doğrultusunda hazırlanarak belediye meclisine sunulan 2025 yılı Bütçe Tasarısı ve izleyen iki yıla ait tahminlerin görüşülerek karara bağlanmasına dair Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi.