İngiltere İstanbul Başkonsolosu Kenan Poleo, Beyoğlu Belediye Başkanı Sayın İnan Güney’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

31 Mart Yerel Seçimlerinde Beyoğlu Belediye Başkanı seçilen İnan Güney’e tebrik ziyaretleri devam ediyor. İngiltere İstanbul Başkonsolosu Kenan Poleo, Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan İnan Güney ile bir araya geldi. Başkan Güney’e yeni görevinde başarılar dileyen Başkonsolosu Poleo, Beyoğlu’nda olmaktan duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

İŞBİRLİĞİNİN ÖNEMİNE VURGU YAPILDI

Yeni dönemde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük partnerlerinden biri olacağını belirten Başkan Güney, İstanbul farklı dil, din, kültürleri bir arada barındıran ilçesi Beyoğlu’nda bulunan konsolosluklarla gerçekleştirecekleri iş birliklerini çok önemsediklerini ve bu doğrultuda Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosu ile bilimsel, sportif, kültür-sanat alanları başta olmak üzere önümüzdeki dönemde iş birliği yapmayı çok istediklerini dile getirdi.

İngiltere ile Beyoğlu Belediyesi arasındaki ilişkilerin yeni dönemde de artarak devam etme isteğinde olduklarını belirten Başkonsolos Poleo ise, bu doğrultuda gerçekleştirilecek genel iş birliklerinin önemini vurguladı.