BEYOĞLU BÜTÜN GÜZELLİKLERE LAYIKTIR

Ülkemiz, hızla gelişen ve değişen dünyamızda hak ettiği yere gelebilmek için emin ve kararlı adımlarla yürüyor. Bu yürüyüşe her sahada yapılacak katkı, ülkemizin gücüne güç katacaktır. Bizlere düşen sorumlu olduğumuz, seçildiğimiz veya atandığımız görevlerimizde milletimize hizmet etme aşkı ile doğru ve güzel işler üretmektir.

Beyoğlu farklılığını; dünyanın hasretini çektiği barışın en rahat yaşandığı yer olarak gösteriyor. Farklılıklara rağmen yaşanan kardeşlik Beyoğlu’nun en önemli özelliklerindendir. içinde barındırdığı farklı kültürlerin dünyayla süren sıkı bağı; bugüne kadar Beyoğlu’nda birçok ilkin yaşanmasına sebep olmuştur. Bu ilklerde nice değişimlere öncülük etmiştir. Biz de; hizmet ilkelerimizi belirlerken, Beyoğlu’nun bu tarihi öncülüğünü esas aldık. Yola çıkarken, örnek bir belediyecilik için kolları sjvadık. Netice olarak da; bugüne kadar Beyoğlu’nda gerçekleştirdiğimiz projeler önemli olduğu kadar örnek projelerdir… Biz icraatlarımızla Beyoğlu’na en yakışanını ve en iyisini gerçekleştirmek için gayret sarf ediyoruz.

Çalışma aşkımızı, şevkimizi kaybetmeden hizmet ederken; yepyeni projeler üretmeye de devam ediyoruz. Bunlar sonuçlandığında; Beyoğlu her sahada örnek, herkesin gıpta ile baktığı bir ilçe olacak. Bizler ise Beyoğlulu olmaktan, burada yaşamaktan daha çok gurur duyacağız.

Bu vesileyle; bizlerden desteklerini esirgemeyen, uyum içinde çalışmaktan memnuniyet duyduğum meclis üyelerimize, başkan yardımcılarıma, danışmanlarıma, birim müdürlerime, memurundan işçisine tüm belediye çalışanlarına, bize çalışma gücü veren Beyoğlu halkına ayarı ayrı ve içten teşekkür ediyorum.

Geleceği tasarlayarak yolumuza devam ediyoruz. Daha çok işimiz olduğunun farkındayız. Elbirliğiyle, yılmadan, aşkla tüm engelleri aşacağız. Çünkü Beyoğlu tüm güzelliklere layıktır.

Sevgi ve saygılarımla…

Ahmet Misbah Demircan
Beyoğlu Belediye Başkanı