Tedavi gördüğü kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanımız Yenan Duran’ı düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurladık.

Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün çalışanlarından Yenan Duran (62) hayatını kaybetti. 6 aydır kanser tedavisi gören Merhum Yenan Duran için Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Törene; Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Merhum Yenan Duran’ın ailesi, Beyoğlu Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile mesai arkadaşları katıldı. Törende Kuran’ı Kerim tilaveti okuyan Başkan Yıldız, merhumun ailesine de baş sağlığı dileklerini ileterek üzüntüsünü dile getirdi. Merhum Yenan Duran’ın naşı kılınan cenaze namazının ardından Yeni Ayazağa Mezarlığı’na defnedildi.

Beyoğlu Belediyesi ailesi olarak, Merhum Yenan Duran’a Allahtan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Başımız Sağolsun.