Geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanımız Erdal Çobanoğlu’nu düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Şanlıurfa’ya uğurladık.

Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün çalışanlarından Erdal Çobanoğlu (40) geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Merhum Erdal Çobanoğlu için Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Törene; Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Hizmet İş Sendikası İstanbul 4. Nolu Şube Başkanı Yücel Fırat, Merhum Erdal Çobanoğlu’nun ailesi, Beyoğlu Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile mesai arkadaşları katıldı. Merhum Erdal Çobanoğlu’nun naşı kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere memleketi Şanlıurfa’ya uğurlandı.

Beyoğlu Belediyesi ailesi olarak, Merhum Erdal Çobanoğlu’na Allahtan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Başımız Sağolsun.