Keçecipiri Semt Pazarı’nı ziyaret ederek virüs salgınına karşı alınan tedbirleri yerinde inceleyen Başkan Yıldız, vatandaşlarla da sohbet ederek taleplerini dinledi.

Beyoğlu Belediyesi tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı vatandaşların en çok uğradığı alış veriş mekanlarından olan Semt Pazarlarında tedbiri elden bırakmıyor. İlçe genelinde kurulan Semt Pazarlarını düzenli olarak denetleyen Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, toplum sağlığın korunması adına alınması gereken tedbirlerle ilgili esnaf ve vatandaşları bilgilendiriyor. Keçecipiri Semt Pazarı’nı ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız virüs salgınına karşı alınan tedbirleri yerinde inceledi. Sosyal mesafe kuralına uyarak pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yıldız, vatandaşların taleplerini dinledi. Başkan Yıldız’a pazar ziyaretinde eşi Seyhan Yıldız da eşlik etti.