Beyoğlu’nun en işlek yerlerinden olan İstiklal Caddesi’nde virüs salgınına karşı alınan tedbirlerle ilgili denetimler aralıksız devam ediyor. Caddeyi ziyaret ederek alınan tedbirleri yerinde inceleyen Başkan Yıldız, vatandaşlara da alınan tedbirlerin önemini anlattı.

Her gün yerli ve tabancı milyonlarca turisti ağırlayan Beyoğlu’nun en işlek yerlerinden olan İstiklal Caddesi’nde virüs salgınına karşı maske ve sosyal mesafe zorunluluğunun yanı sıra yeni önlemler alınmıştı. Beyoğlu İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan karar kapsamında İstiklal Caddesi’ne aynı anda en fazla 7 bin kişi girebiliyor, cadde de geliş ve gidişler sağ taraftan yapılıyor, cadde drone ile düzenli olarak takip ediliyor ve vatandaşların kurallara uymalarını sağlamak amacıyla düzenli olarak anonslar yapılıyor.

BAŞKAN YILDIZ ALINAN TEDBİRLERİ YERİNDE İNCELEDİ

Caddede alınan tedbirler Beyoğlu Belediyesi Zabıta ekipleri ve Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından düzenli olarak kontrol ediliyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız caddeyi ziyaret ederek alınan tedbirleri yerinde inceledi. Vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Yıldız, alınan tedbirlerin önemini anlatarak vatandaşlardan kurallara uymalarını istedi.