Beyoğlu Belediyesi’nde uzun yıllardır farklı görevlerde bulunan Fen İşleri Müdürü Halis Yeşilbaş, Beyoğlu Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Beyoğlu Belediyesinde 12 yıldır görev yapan Başkan Yardımcısı Fatih Çakmak, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nde Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine getirildi. Fatih Çakmak’ın ayrılmasıyla boşalan başkan yardımcılığı görevine, Beyoğlu Belediyesi’nde uzun yıllardır farklı görevlerde bulunan Fen İşleri Müdürü Halis Yeşilbaş getirildi. Beyoğlu Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak yeni görevine başlayan Halis Yeşilbaş; Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri, Veteriner İşleri ve Sağlık İşleri Müdürlüklerinden sorumlu olacak.

Fatih Çakmak Bey’e ve Halis Yeşilbaş Bey’e yeni görevlerinde üstün başarılar diliyoruz.