Beyoğlu Belediyesi tarafından gençlerin ve amatör spor kulüplerinin hizmetine açılan Fetih Spor Tesisleri yoğun ilgi görüyor. Tesisi ziyaret ederek gençlerle bir araya gelen Başkan Yıldız, spora ve sporculara destek vermeye devam edeceklerini söyledi

Beyoğlu’nda gençlerin ve amatör spor kulüplerinin hizmetine sunulan Fetih Spor Tesisleri, en yoğun günlerini yaşıyor. Beyoğlu Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın bünyesine alınarak tüm halka açık hale getirilen tesislerde, ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüpleri dönüşümlü olarak antrenmanlarını yapıyor. İlçede spora meraklı gençlerde tesislerden ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Aileler de çocuklarının katıldığı sportif faaliyetleri yerinde izlemek için tesise akın ediyor. Fetih Spor Tesisleri’ni ziyaret ederek tesise yoğun ilgi gösteren gençlerle ve aileleriyle bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, spora ve sporculara destek vermeye devam edeceklerini söyledi.