Beyoğlu Belediyesi, Kurban Bayramı nedeniyle ilçede bulunan tüm cami ve mezarlıklarda, temizlik ve dezenfekte çalışması yaptı.

Beyoğlu Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramı Namazı’nı sağlıklı ve hijyenik bir ortamda eda etmelerini sağlamak amacıyla ilçede bulunan tüm camilerde hummalı bir temizlik çalışması başlattı. Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen temizlik ve hijyen çalışmaları kapsamında ilçede bulunan 95 caminin içini ve bahçesini temizleyerek virüs salgınına karşı dezenfekte etti. Camilerin yanı sıra bayramlarda ziyaretçi akınına uğrayan mezarlıklar da unutulmadı. Vatandaşların kabir ziyaretlerini daha rahat şekilde yapabilmeleri için mezarlıklarda temizlik, bakım ve onarım çalışmaları yaptı.