Beyoğlu’nda düzenlenen “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kur’an Ziyafeti” programında, 15 Temmuz şehitleri başta olmak üzere tüm şehitler için mevlid-i şerif okunarak dualar edildi.

15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’nin dördüncü yıldönümü münasebetiyle Beyoğlu’nda, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kur’an Ziyafeti” programı düzenlendi. Beyoğlu Belediyesi ile Beyoğlu İlçe Müftülüğü tarafından Fetihtepe Camii’nde gerçekleştirilen programda 15 Temmuz şehitleri başta olmak üzere tüm şehitler için mevlid-i şerif okunarak dualar edildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programa Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ile Beyoğlu Müftüsü Arif Cevlek de katıldı. Programın ardından katılımcılara pilav ve ayran ikram edildi.