Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, özel olarak hazırlanan otobüsle mahalle mahalle, sokak sokak gezerek vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Beyoğlu’nda coşkuyla kutlandı. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız özel olarak hazırlanan otobüsle gün boyu mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak 10. Yıl Marşı eşliğinde vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Vatandaşlar da evlerinin pencerelerinden ve balkonlarından Türk bayrakları sallayarak 29 Ekim coşkusuna ortak oldu. Renkligörüntülere sahne olan etkinlik büyük beğeni topladı.

BÜTÜN BEYOĞLULU HEMŞEHRİLERİMİZİN CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN

Türk bayraklarıyla donatılan otobüsten vatandaşlara seslenen Başkan Yıldız, “Var olsun vatanımız. Var olsun devletimiz. Var olsun cumhuriyetimiz. Tüm kardeşlerimin, tüm Beyoğlulu hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. İstiklalimiz için canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Bu şanlı bayrağa ve cumhuriyetimize sonuna kadar sahip çıkacağız” dedi.