Beyoğlu Belediyesi ekipleri, İBB ekiplerinin karla mücadelede yetersiz kalması üzerine devreye girerek ilçedeki caddelerde ve meydanlarda gece boyunca  yürüttüğü çalışmalarla ana arterleri ulaşıma açtı.

İstanbul’da etkili olan kar yağışı dün gece itibariyle etkisini daha da artırdı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin kar küreme çalışmalarında yetersiz kalması nedeniyle özellikle ana arterlerde hayat durdu. Binlerce İstanbullu araçlarıyla yollarda kalarak büyük bir kabusu yaşadı. İstanbul’un en yoğun ilçelerinden olan Beyoğlu’nda, Beyoğlu Belediyesi ekipleri duruma müdahale etmek için hummalı bir çalışma başlattı. İlçede bulunan ana arterler başta olmak üzere tüm caddelerde gece boyunca kar küreme ve tuzlama çalışmaları yapıldı.

GECE BOYU SÜREN ÇALIŞMALARLA ANA ARTERLER ULAŞIMA AÇILDI

Beyoğlu Belediyesi ekipleri, yetki alanında olmamasına rağmen Yeni Çarşı, İnönü, Sıraselviler, Ömer Hayyam, Boğazkesen, Hayriye, Baruthane, Bostanbaşı, Fatih Sultan, Bahriye ve Cihangir caddeleri  Şişhane yokuşu başta olmak ürere tüm meydanlarda gece boyunca yürüttüğü küreme ve tuzlama çalışmalarıyla yolları ulaşıma açarak vatandaşların rahat bir nefes almasını sağladı. Yapılan çalışmalarla Beyoğlulular ciddi bir sorunla karşılaşmadan geceyi geçirdi.