İstanbul ikinci bölge belediye başkanları toplantısı Bayrampaşa Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda ilçelerinde hayata geçirdikleri projeleri anlatan belediye başkanları daha yaşanabilir şehirlerin inşası için karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulundu.

İstanbul ikinci bölge belediye başkanları Bayrampaşa’da düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in ev sahipliği yaptığı toplantıya Beyoğlu Belediye Başkanı Ali Haydar Yıldız, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı katıldı. Toplantıda ilçelerinde hayata geçirdikleri projeleri anlatan belediye başkanları, daha yaşanabilir şehirlerin inşası için karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulundu.