Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Sütlüce bölgesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek yeni süreçle ilgili taleplerini dinledi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, normalleşme sürecine geçişle birlikte bölge ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor. Sütlüce bölgesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yıldız, bölge esnafını da tek tek gezerek hayırlı işler diledi. Vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini de dinleyen Başkan Yıldız, virüs salgınına karşı maske takmalarını ve sosyal mesafe kuralına uymalarını istedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar da, pandemi sürecinde yürütülen başarılı çalışmalardan dolayı Başkan Yıldız’a teşekkür ettiler.