Hayatını eğitime adayan tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü sosyal medya hesaplarından paylaştığı video mesajla kutlayan Başkan Yıldız, “Medeniyet yarışında Türkiye’yi en ileri seviyeye taşıyacak olan çocuklarımızın ve gençlerimizin yetişmesi sizlerin eseridir” dedi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, kendisini eğitime adayan tüm kahraman öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü sosyal medya hesaplarından paylaştığı video mesajla kutladı. Öğretmenlerimizin hem geçmişimizi muhakeme etmemizi hem de geleceğe ümitle bakmamızı sağladığını belirten Başkan Yıldız, medeniyet yarışında Türkiye’yi en ileri seviyeye taşıyacak olan çocuklarımızın ve gençlerimizin yetişmesinin öğretmenlerin eseri olduğunu söyledi.

BAŞKAN YILDIZ’IN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

“Bizlerin, anne ve babamızın, çocuklarımızın, torunlarımızın gelişmesinde, yetişmesinde, bilgilenmesinde ve ümitlenmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimizi sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum. 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun. Öğretmenlerimiz hem geçmişimizi muhakeme etmemizi hem de geleceğe ümitle bakmamızı sağlarlar. Bu bakımdan suyun yatağını bulması, karanlığın aydınlığa kavuşması siz öğretmenlerimizin sayesindedir. Bütün öğretmenlerimize bu anlamda minnettarlığımızı ifade etmek istiyorum. Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasında çocuklarımıza ümitle bakabilmemiz, onların geleceğe ümitle bakabilmesi, medeniyet yarışında Türkiye’yi en ileri seviyeye taşıyacak olan çocuklarımızın ve gençlerimizin yetişmesi sizlerin eseridir. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü tebrik ediyor, sağlıklı günler diliyorum.”