Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, ilçenin farklı noktalarında kurulan semt sazarlarını bir bir ziyaret ederek korona virüs salgınına karşı alınan tedbirleri inceledi.

Beyoğlu Belediyesi tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınına karşı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine “yoğunlaştırılmış dinamik denetim faaliyetleri” konulu genelge gönderdi. Genelgede, kısmi kapanma kararı alındığı ve buna yönelik yeni tedbirler uygulamaya konulduğu hatırlatıldı. Salgınla mücadelede alınan tedbirler kadar bu tedbirlerin denetlenmesinin de sonuç açısından önemli olduğu ifade edildi. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Kalaycıbahçe, Sütlüce ve Örnektepe Semt Pazarlarını bir bir ziyaret ederek yeni genelge kapsamında alınan tedbirleri inceledi. Pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yıldız, alınan tedbirlere uyulması konusunda uyarılarda bulundu.