Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız her gün ilçenin farklı noktalarına düzenlediği bölge ziyaretleri ile esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bölge ziyaretleri kapsamında İstiklal Caddesi, Cihangir ve Çukurcuma’yı ziyaret eden Başkan Yıldız, vatandaşlarla sohbet edip esnafa hayırlı işler diledi. Normalleşme süreciyle birlikte yapılan çalışmalarla ilgili vatandaşları bilgilendiren Başkan Yıldız, yapılabilecek yeni çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Taleplerini Başkan Yıldız’a ileten vatandaşlar, kendilerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı da teşekkür ettiler.