Beyoğlu Belediyesi’nden online satranç turnuvasına bir yenisi daha ekleniyor. Kesin bir galibiyet ile düşman işgalinden kurtuluşumuzu taçlandırdığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın anısına online satranç turnuvası düzenliyoruz.

30 Ağustos akşamı www.chess.com üzerinden online olarak gerçekleştirilecek mücadeleler için Beyoğlu Belediyesi olarak Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul İl ve Beyoğlu İlçe Temsilcilikleri, Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Beyoğlu İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile iş birliği yapıyoruz.30 Ağustos akşamı 20:00’da başlayacak olan turnuva için kayıtlar, 1 saat öncesinde, 19:00’da başlayacak ve mücadele saatine kadar devam edecek. Turnuvada dereceye giren Beyoğlu ikâmetli 10 genç, madalya ve satranç takımı ile ödüllendirilecek. Zafer Bayramı’nda düzenlediğimiz 30 Ağustos Zafer Bayramı Online Satranç Turnuvası’na tüm satranç severleri bekliyoruz.

Turnuva Sayfasına Ulaşmak İçin Tıklayınız