Zeytin Ağacı Dikme Kampanyası Basında Geniş Yer Buldu

Beyoğlu Belediyesi tarafından 11 Kasım 'Milli Ağaçlandırma Günü’ dolayısıyla düzenlenen Zeytin Ağacı dikme kampanyası, yazılı ve görsel basında yoğun ilgi gördü.

Zeytin Ağacı Dikme Kampanyası Basında Geniş Yer Buldu
13-11-2020

Beyoğlu Belediyesi tarafından 11 Kasım 'Milli Ağaçlandırma Günü’ dolayısıyla düzenlenen Zeytin Ağacı dikme kampanyası büyük ses getirdi. Beyoğlu Belediyesi, kampanya kapsamında barış ve kardeşliğin sembolü olan Zeytin Ağaçlarını, belediyenin başkanlık binasının önü başta olmak üzere ilçenin farklı noktalarında toprakla buluşturmuştu. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da, konsolosluklara, dini cemaat liderlerine, İstanbul Valiliğine, İstanbul Müftülüğüne, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’ne ve tüm ilçe belediyelere dikmeleri için Zeytin Ağacı fidanı göndererek kampanyaya dahil etmişti. Hem yeşili çoğaltmak hem de toplumsal barış ve kardeşliğin pekiştirilmesine yardımcı olmak amacıyla gerçekleştirilen kampanya, yazılı ve görsel basında yoğun ilgi gördü. TV kanalları, ulusal ve yerel gazeteler, internet siteleri habere geniş yer ayırdı.