Yıldız’dan Çıksalın ve Kasımpaşa Sakinlerine Hafta Sonu Sürprizi

Hafta sonunu Çıksalın ve Kasımpaşa’da vatandaşlarla birlikte geçiren Başkan Yıldız, Cezayirli Gazi Hasan Paşa Parkı’nı da ziyaret ederek parkta oyun oynayan çocuklara eşlik etti.

Yıldız’dan Çıksalın ve Kasımpaşa Sakinlerine Hafta Sonu Sürprizi
13-07-2020

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız bölge ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Bölge ziyaretleri kapsamında Çıksalın ve Kasımpaşa bölgesini ziyaret eden Başkan Yıldız, hafta sonunu sokaklarda vatandaşlarla birlikte geçirdi. Gencinden yaşlısına vatandaşlarla bir bir sohbet eden Başkan Yıldız, gelen talepler doğrultusunda yapılması gereken işlerle ilgili belediyenin ilgili birimlerine talimat verdi. Çıksalın Meydanı’nda AK Nokta üye çalışmasına da destek veren Başkan Yıldız daha sonra hafta sonunu çocuklarıyla birlikte Cezayirli Gazi Hasan Paşa Parkı’nda (Kasımpaşa İskele Meydanı) geçiren vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Kendisini büyük bir sevinçle karşılayan çocuklarla da oyunlar oynayarak sevinçlerine ortak olan Yıldız, çocuklara çikolata ikramında bulundu.