Yıldız: Virüs Salgınına Karşı Tedbiri Elden Bırakmayalım

Çıksalın bölgesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, vatandaşlardan virüs salgınına karşı tedbiri elden bırakmamalarını istedi.

Yıldız: Virüs Salgınına Karşı Tedbiri Elden Bırakmayalım
22-06-2020

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, normalleşme sürecine geçişle birlikte bölge ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor. Her gün ilçenin farklı bir bölgesini ziyaret eden Başkan Yıldız, son olarak Çıksalın esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde bölgede bulunan dükkanları tek tek gezerek hayırlı işler dileyen Başkan Yıldız, kendisinden dondurma isteyen çocukları da geri çevirmeyerek dondurma ısmarladı.

VİRÜS SALGININA KARŞI HER TÜRLÜ TEDBİRİ ALMAYA DEVAM EDİYORUZ

Vatandaşlarla da sohbet ederek taleplerini dinleyen Başkan Yıldız, Beyoğlu Belediyesi olarak virüs salgınına karşı her türlü tedbiri almaya devam ettiklerini belirterek, vatandaşlardan da bu süreçte tedbiri elden bırakmamalarını istedi.