Yerli Temizlik Araçları İle 10 Milyon TL Tasarruf

Beyoğlu Belediyesi, son bir yıldır kullandığı yüzde yüz yerli ve milli Kademe Çöp Süpürme Araçları ile 10 milyon TL’nin üzerinde tasarruf etti.

Yerli Temizlik Araçları İle 10 Milyon TL Tasarruf
21-09-2020

Beyoğlu Belediyesi, yerli temizlik markası Kademe Atık Teknolojileri'nin ürettiği yüzde yüz yerli ve milli yol süpürme araçlarını tercih ederek büyük tasarruf etti. Motor aksamları TÜMOSAN tarafından üretilen yerli temizlik araçlarının parça temininin kolaylığı ve fiyatının hesaplı olması tasarrufu da beraberinde getirdi. Bir yılı aşkındır Beyoğlu sokaklarında kullanılan araçlarla yıllık 10 milyon liradan fazla tasarruf sağlandı. Beyoğlu Belediyesi ayrıca yerli teknoloji araçlara verdiği destekle de tüm belediyelere örnek oldu.

MİLLİ TEKNOLOJİ GİRİŞİMİNE KATKI SUNMUŞ OLMANIN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, yerli ve milli temizlik araçlarını tercih ederek ciddi oranda tasarruf sağladıklarını belirterek, “Türk mühendislerin tamamen yerli ve milli olarak ürettiği KADEME Çöp Süpürme Araçlarını Beyoğlu’nda tam 1 yıldır kullanıyoruz. Bu süreçte 10 milyon TL’nin üzerinde bir tasarruf sağladık. Aynı zamanda milli teknoloji girişimine katkı sunmuş olmanın haklı gururunu da yaşıyoruz” dedi.