Vatandaşların Talepleri Yerinde Çözüme Kavuşturuluyor

Örnektepe Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yıldız, mahallelinin talepleri doğrultusunda gerekli çalışmaların yapılması için ilgili birimlere talimat verdi.

Vatandaşların Talepleri Yerinde Çözüme Kavuşturuluyor
06-07-2020

‘Beyoğlu’nu dinliyor, birlikte yönetiyoruz’ sloganıyla çalışmalarını sürdüren Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, düzenlediği bölge ziyaretleriyle ilçe halkının taleplerini yerinde çözüme kavuşturuyor. Bölge ziyaretleri kapsamında Örnektepe Mahallesini ziyaret eden Başkan Yıldız Etibank Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda gerekli çalışmaların yapılması için ilgili birimlere talimat veren Başkan Yıldız, “Konuşacağız, tartışacağız, fikirlerimizi paylaşacağız. İlçemiz için en iyisini bularak Beyoğlu’muzu daha güzel bir geleceğe hep birlikte taşıyacağız” dedi.

DEVLET MİLLET EL ELE VEREREK BU VİRÜS SALGININDAN KURTULACAĞIZ

Başkan Yıldız daha sonra Örnektepe Semt Pazarı’nı ziyaret ederek pazarcılarla ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi. Virüs salgınını bertaraf etmek için alınan tedbirlere uyulması konusunda uyarışlarda bulunan Başkan Yıldız, “Maskelerimizi takacağız, sosyal mesafe kuralına uyacağız. Salgın tehdidinden korunmak için buna mecburuz. Ben inanıyorum ki, devlet millet el ele vererek bu virüs salgınından en kısa sürede kurtulacağız. Sadece biraz daha sabretmemiz gerekiyor.”ifadelerini kullandı.