Vatandaşların Talepleri Halk Meclisi’nde Çözüme Kavuşuyor

Beyoğlu Belediyesi Halk Meclisi, vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Virüs salgınına karşı tüm önlemlerin alındığı toplantıda, Başkan Yıldız vatandaşlarla tek tek sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi.

Vatandaşların Talepleri Halk Meclisi’nde Çözüme Kavuşuyor
09-09-2020

Beyoğlu Belediyesi tarafından her hafta Çarşamba günü düzenlenen Halk Meclisi toplantıları, virüs salgınına karşı alınan önlemler çerçevesinde devam ediyor. Her hafta olduğu gibi bu hafta da vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda talep ve öneriler dile getirildi. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız toplantıya başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte katıldı. Vatandaşları tek tek dinleyen Başkan Yıldız, gelen taleplerin çözüme kavuşturulması için ilgili birimlere gereken talimatları verdi.