Üniversiteli Gençler İçin Kefken Zamanı

Beyoğlu Belediyesi Kefken Çevre Yaz Kampı, bu yaz kapılarını 18-25 yaş arasındaki üniversite öğrencileri için de açıyor. Beyoğlu’nda sınırları içerisinde ikamet eden üniversiteli gençler için kayıtlar başladı.

Üniversiteli Gençler İçin Kefken Zamanı

Kefken Kampı’na gelecek olan öğrencilerimiz, sportif etkinlikler ve çeşitli kamp içi faaliyetler ile kamp sürecini tamamlayacaklar. Covid-19 pandemisi için alınan önlemler kapsamında gençler için bizler de tedbirimizi aldık. Öncelikli olarak kampa katılacak öğrenci sayısını kısıtladık. Tüm faaliyetlerimizi açık alanlara aldık ve kapalı alan kullanımını en aza indirdik. Öğrencilerimizin sosyal mesafe kuralına uymalarını sağlamak için odaları ve yemekhaneyi yeniden düzenledik. Amfi tiyatro etkinliklerini de yine gençlerimizin sosyal mesafe kurallarına uyacakları şekilde yeniden planladık.

Kampa katılmak isteyen 18-25 yaş arasındaki gençlerimiz, kursiyer.beyoglu.bel.tr adresinden online olarak müracaatlarını yapabilirler. Kontenjanla sınırlı kamp programına katılmak için geç kalmayın.

Başvuru İçin Tıklayınız