Tertemiz Beyoğlu’nun Gizli Kahramanları 7/24 İş Başında

Pandemi sürecinde tertemiz Beyoğlu için çalışmalarını 7/24 aralıksız sürdüren Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüklerini ziyaret eden Başkan Yıldız, özverili çalışmalarından dolayı personele teşekkür etti.

Tertemiz Beyoğlu’nun Gizli Kahramanları 7/24 İş Başında
03-11-2020

Her gün milyonlarca yerli ve yabancı misafiri ağırlayan İstanbul’un gözbebeği Beyoğlu, 7/24 iş başında olan gizli kahramanları sayesinde her güne tertemiz başlıyor. Vatandaşlara daha sağlıklı ve daha temiz bir çerce sunmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü pandemi sürecinde de çalışmalarına ara vermedi. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bir yandan çevre temizliğini yaparken bir yandan da virüs salgınına karşı ilçenin dört bir yanında belirli aralıklarla dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de mahalle mahalle, sokak sokak gezerek yol ve kaldırımların bakım ve onarımını gerçekleştiriyor.

BAŞKAN YILDIZ’DAN TEŞEKKÜR

Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüklerini ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Beyoğlu Belediyesi’nin koordineli bir şekilde pandemi sürecinde çok başarılı çalışmalara imza attığını belirten Başkan Yıldız, çalışmalara aynı kararlılıkla devam edeceklerini söyledi. Sahada 7/24 görev yapan personelle de sohbet eden Başkan Yıldız, özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti.