Tarlabaşı Gençlik Merkezi’nde Sona Yaklaşıldı

Beyoğlu Belediyesi Tarlabaşı Gençlik Merkezi olarak hizmete açılacak olan tarihi binadaki restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Yıldız, “Bu önemli mekan çok yakında Beyoğlu gençliğinin hizmetinde olacak” dedi

Tarlabaşı Gençlik Merkezi’nde Sona Yaklaşıldı
22-09-2020

Beyoğlu Belediyesi, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile imzaladığı protokol kapsamında Tarlabaşı Aynalıçeşme Caddesi’nde bulunan tarihi binayı Tarlabaşı Gençlik Merkezi olarak hizmete açmak üzere devraldı. İlerleyen günlerde hizmete açılacak olan tarihi binanın restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

ÇOK YAKINDA BEYOĞLU GENÇLİĞİNİN HİZMETİNDE OLACAK

Gençlik merkezlerini ilçenin dört bir yanına yaygınlaştırarak tüm gençlere ulaşmayı hedeflediklerini belirten Başkan Yıldız, “Tarlabaşı’nda Gençlik Merkezi olarak hizmete açacağımız tarihi binada incelemelerde bulunduk. Bu önemli mekan çok yakında Beyoğlu gençliğinin hizmetinde olacak. Ayrıca bölgeye de yeni bir hareketlilik ve canlılık katacak” dedi.