Tarihi Başkanlık Binasında 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan gecesi saat 21.00’de yurdun bört bir yanında olduğu gibi Beyoğlu Belediyesi’nin tarihi başkanlık binasında da İstiklal Marşı okundu. Tarihi bina önünde bir araya gelerek gür bir şekilde İstiklal Marşını okuyan belediye personeline çevrede bulunan vatandaşlar da eşlik etti.

Tarihi Başkanlık Binasında 23 Nisan Coşkusu
24-04-2020

Covid 19 virüs salgını tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine saat 21.00 evlerinin camlarına ve balkonlarına çıkarak hep birlikte İstiklal Marşını okudu. Yurdun bört bir yanında olduğu gibi Beyoğlu Belediyesi’nin tarihi başkanlık binasında da İstiklal Marşı okundu. Baştan aşağı Türk bayraklarıyla donatılan tarihi binanın önünde bir araya gelerek hep birlikte gür sesle İstiklal Marşını okuyan belediye personeline çevrede bulunan vatandaşlar da eşlik etti. İstiklal marşının tamamlanmasıyla birlikte vatandaşlar uzun bir süre alkış tuttular.