Taksim Meydanı’nda Cumhuriyet Bayramı Töreni Düzenlendi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Taksim Cumhuriyet Anıtı'nda tören düzenlendi.

Taksim Meydanı’nda Cumhuriyet Bayramı Töreni Düzenlendi
28-10-2020

Taksim Meydanı'nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında tören düzenlendi. Cumhuriyet'in in ilanının 97. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlenen törene; İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hüseyin Aksu’nun yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bırakılan törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajının okundu. Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sona erdi.