Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’ndeki Önlemler Basında Geniş Yer Buldu

Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’ndeki yoğunluğun alınan yeni önlemlerle birlikte ciddi oranda azalması, ulusal ve yerel yayın organlarında geniş yer buldu.

Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’ndeki Önlemler Basında Geniş Yer Buldu
09-05-2020

Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi, maske takma ve sosyal mesafe kuralına uyma zorunluluğunun getirilmesiyle birlikte rahat bir nefes aldı. Beyoğlu Belediyesi Covid 19 (koronavirüs) tedbirleri kapsamında alınan yeni tedbirlerle birlikte bölgedeki denetimlerini artırdı. İstiklal Caddesi’nde ve Taksim Meydanı’nda kurulan stantlarda vatandaşlara bir yandan ücretsiz maske dağıtan belediye ekipleri bir yandan da cihazlarla ateş ölçümü yaparak ellerine dezenfektan sıkıyor. Gün boyunca uyarı anonslarının yapıldığı İstiklal Caddesi ayrıca Drone ile de havadan denetleniyor. Alınan sıkı tedbirlerle birlikte Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’ndeki yoğunluk ciddi oranda azalması basında geniş yer buldu. Çok sayıda ulusal ve yerel yayın organ alınan yeni tedbirlerle birlikte yoğunluğun azaltılmasındaki başarıya dikkat çekti.