“Süt Kardeşler” Talimhane Sahne’de Tiyatro Severlerle Buluştu

“Süt Kardeşler” Talimhane Sahne’de Tiyatro Severlerle Buluştu
17-08-2020

Beyoğlu’nun yeni kültür sanat mekanı Talimhane Sahne bir birinden güzel etkinlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu tarafından sahneye koyulan komedi oyunu "Süt Kardeşler", Talimhane Sahne’de seyirciyle buluştu. Sanatseverlerin büyük beğenisini toplayan tiyatro oyunu ayakta alkışlandı. Tiyatro oyununu izleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız oyunu sergileyen sanatçılara ve izlemeye gelen sanatseverlere teşekkür etti.

BEYOĞLU BİR KÜLTÜR VE SANAT ŞEHRİ OLMAYA DEVAM EDECEK

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız tiyatro gösteriminin ardından yaptığı konuşmasında, “Sanatın ve kültürün mekanı olan Beyoğlu’nda çok değerli sanatçılarımızı ağırlamaktan büyük onur duyuyorum. Bu salgın şartlarında da sanatın, kültürün bizleri kucaklayan o evrensel dili ve sıcaklığı Beyoğlu’nda devam edecek. Ben çok değerli sanatçılarımızı ve tiyatrocularımızı tebrik ediyorum. Onlara Beyoğlu’nda, böyle bir sahnede oyunlarını sergileme imkanı verebildiğimiz için duyduğum mutluluğu sizlerle paylaşmak istiyorum. Hep birlikte sanatın gücünü diri tutacağımıza inanıyorum. Beyoğlu’nun bir kültür ve sanat şehri olmaya devam edeceğine söz veriyorum” dedi.

BÖYLE BİR AÇIK HAVA TİYATROSUNUN AÇILMASI BİZLERİ ÇOK ÇOK MUTLU ETTİ

Usta sinema oyuncusu Behzat Uygur ise, “Böyle bir açık hava tiyatrosunun açılması bizleri çok çok mutlu etti. Tiyatro severleri, tiyatro seyircisini çok mutlu etti. Bu pandemi sürecinde her türlü önlem alınarak ve sanatın her dalının gösterildiği bu açık hava tiyatrosu bizleri mutlu etti. Bunun için Kültür Bakanlığımıza ve Beyoğlu Belediye Başkanlığına teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.