Sosyal Market Yüzleri Güldürmeye Devam Ediyor

Beyoğlu Belediyesi’nde, özellikle pandemi sürecindeki çalışmalarıyla öne çıkan ve Türkiye’ye örnek teşkil eden Sosyal Market,18 bin kişiye daha yardımları ulaştırabilmek için aralıksız çalışıyor.

Sosyal Market Yüzleri Güldürmeye Devam Ediyor
30-09-2020

Beyoğlu Belediyesi’nin yardım kuruluşu Sosyal Market, Kovid-19 salgını ile zor zamanlardan geçilen şu günlerde, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için ilk günkü duyarlılıkla çalışmalarını sürdürüyor. İhtiyaç sahiplerine yardım kolisi dağıtılmasından hasta ve yaşlıların bakımına ve evlerine sıcak yemek servisi yapılmasına kadar her tür ihtiyaca cevap vermeye çalışan Sosyal Market; bu anlamda Türkiye’ye örnek teşkil eden bir yardım ve iyilik hareketi. Küresel salgın ile birlikte yardımların aksamaması ve yerlerine ulaştırılması için yeni çalışma düzeni ile sisteme kayıtlı aileler için ihtiyaçlarına göre giysi paketleri hazırlanıyor ve evlerine ulaştırılıyor.

Çalışmaların aralıksız sürdüğü Sosyal Market’te en kısa sürede 18 bin kişiye paketlerin ulaştırılması hedefleniyor.