Salgın Sonrası İçin ‘Yemyeşil Bir İstiklal’ Hazırlanıyor

‘İstiklal 2020 Projesi’ kapsamında Manolya ağaçlarıyla süslenen İstiklal Caddesi’ne yeni ağaç türleri de getirilerek caddenin yeşil görünümü daha da artırıldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yıldız, “Salgın sonrası için yemyeşil bir İstiklal hazırlıyoruz” dedi.

Salgın Sonrası İçin ‘Yemyeşil Bir İstiklal’ Hazırlanıyor
24-05-2020

Her gün yerli yabancı 2 milyonu aşkın turisti ağırlayan İstanbul’un gözdesi İstiklal Caddesi, yapılan yeni düzenlemelerle salgın süreci sonrasında ağırlayacağı misafirleri için hazırlanıyor. Beyoğlu Belediyesi tarafından İstiklal Caddesi’nin 2020 vizyonunu belirleyen ‘İstiklal 2020 Projesi’ kapsamında hayata geçirilen ağaçlandırma çalışması tüm hızıyla devam ediyor. İlk olarak belirli aralıklarla yerleştirilen Manolya ağaçlarıyla süslenen İstiklal Caddesi’ne yeni ağaç türleri de getirilerek caddenin yeşil görünümü daha da artırıldı.

PANDEMİ SONRASI İÇİN YEMYEŞİL BİR İSTİKLAL HAZIRLIYORUZ

İstiklal caddesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız “İstiklal 2020 vizyonumuzda ‘daha yeşil bir İstiklal’ demiştik. Hemen ardından da manolya ağaçlarıyla İstiklal Caddesi’ni süslemiştik. Bugün de yeni farklı tür ağaçları yerleştirerek salgın sonrası için yemyeşil bir İstiklal hazırlıyoruz” dedi.