Sahalar ve Spor Alanları Genç Sporcuların Hizmetine Açılıyor

Beyoğlu’nda bulunan sahaların ve spor alanlarının genç sporcuların hizmetine sunulması için çalışma başlatıldı. Çalışmayla ilgili açıklama yapan Başkan Yıldız, herkesin bu alanlardan adil bir şekilde istifade ederek sportif faaliyetlerini yapabileceğini söyledi.

Sahalar ve Spor Alanları Genç Sporcuların Hizmetine Açılıyor
18-08-2020

Beyoğlu’nda sporu ve sporcuları desteklemek amacıyla yeni bir adım atıldı. İlçede bulunan sahaların ve spor alanlarının Beyoğlu Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın bünyesine alınarak genç sporsuların hizmet sunacak şekilde düzenlenmesi için çalışma başlatıldı. Yeni düzenlemeyle birlikte ilçede faaliyet gösteren tüm amatör spor kulüpleri bu alanlarda dönüşümlü olarak antrenmanlarını ve maçlarını yapılabilecekler. Gençler de bu alanları ücretsiz bir şekilde kullanma imkanına kavuşacak.

İLÇEDE BULUNAN TÜM AMATÖR SPOR KULÜPLERİ İSTİFADE EDECEK

Çalışmayla ilgili açıklamalarda bulunan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu’nda bulunan birçok amatör spor kulübünün antrenman yapabileceği sahasının olmadığını belirterek “Fetihtepe, Sütlüce ve Piyalepaşa başta olmak üzere beş altı tane sahamız var. Bu alanlar Belediyemizin, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın kontrolünde olacak. İlçede bulunan tüm amatör spor kulüpleri bu sahalarda dönüşümlü olarak antrenmanlarını, maçlarını yapsınlar, mahallenin gençleri de istedikleri zaman gelip buralarda halı saha maçı yapsınlar.

BU ALANLAR BEYOĞLU’NUN ÇOCUKLARININDIR, GENÇLERİNİNDİR

Başkan Yıldız, “Amacımız bu sahaları Beyoğlu’nun bütün gençlerine, çocuklarına sunmak. A kulübü B kulübü değil, burada on altı tane amatör spor kulübü var. Bu kulüpler bu salalarımızda dönüşümlü olarak idmanlarını yapacaklar. Kimse burası benim deme hakkına sahip değildir. Bu alanlar Beyoğlu’nundur. Beyoğlu’nun çocuklarınındır, gençlerinindir. Ben buralardan herkesin adil bir şekilde istifade etmesini ve sportif faaliyetlerini yapabilmelerini istiyorum” ifadelerini kullandı.

PİYALEPAŞA SAHASI ALINAN TEDBİRLERLE YENİDEN GENÇLERİN HİZMETİNDE

Beyoğlu Belediyesi bünyemizde bulunan Piyalepaşa Sahasını, pandemi sürecinde verilen aranın ardından faaliyetlerine kaldığı yerden devam ediyor. Amatör spor kulüplerine ve gençlere hizmet veren tesis virüs salgınına karşı belediye ekipleri tarafından düzenli olarak dezenfekte ediliyor. Tüm önlemlerin alındığı tesisten faydalanmak isteyen gençler kayıtlarını beyoglu.bel.tr adresinden online olarak gerçekleştirebiliyor.