Sağlıklı ve Tertemiz Beyoğlu İçin Aralıksız Mesai

Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Yıldız, temizlik işçileriyle de sohbet ederek maske ve sosyal mesafe kuralına özen göstermelerini istedi.

Sağlıklı ve Tertemiz Beyoğlu İçin Aralıksız Mesai
08-09-2020

Beyoğlu Belediyesi Covid-19 (Koronavirüs) salgınına karşı tedbiri elden bırakmıyor. Virüs salgınına karşı ilk günden itibaren yoğun bir çalışma yürüten Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, temizlik ve dezenfekte çalışmalarını haftanın yedi günü aralıksız sürdürüyor. Sahada yapılan çalışmaların anbean takip edildiği Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Temizlik işçileriyle de sohbet ederek emek ve gayretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Yıldız, maske ve sosyal mesafe kuralına özen göstermelerini istedi.