Sağlık Çalışanlarına Baklava Gönderildi

Beyoğlu’nda, yeni tip korona virüs salgını ile mücadele eden sağlık çalışanlarına baklava gönderildi. Baklavaların hazırlanışına yardımcı olarak şerbetlerini döken Başkan Yıldız, “Sağlık çalışanlarına enerji olsun, şifa olsun” dedi.

Sağlık Çalışanlarına Baklava Gönderildi
17-04-2020

Beyoğlu’nda, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs (Covid-19) salgınına karşı gece gündüz demeden çalışan sağlık çalışanları unutulmadı. Beyoğlu Belediyesi ile Karaköy Güllüoğu işbirliğinde Beyoğlu’nda virüs salgınına karşı canla başla mücadele eden sağlık çalışanları için baklava hazırlandı. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da, baklavaların hazırlanmasına yardım etti. Başkan Yıldız’ın fırından çıkartarak şerbetlerini döktüğü baklavalar paketlenerek ilçede bulunan hastanelerde ve sağlık ocaklarında çalışan sağlıkçılara gönderildi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ AĞIZLARININ TATLANMASINI ARZU EDİYORUZ

Baklavaların sağlık çalışanlarına enerji ve şifa olmasını dileyen Başkan Yıldız, “Bir aydan uzun bir süredir, tüm dünyayı etkileyen korona virüse karşı sağlık çalışanlarımız amansız bir mücadele yürütüyor. Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın riyasetinde, onun talimatlarıyla oluşturulan, Sağlık Bakanlığımızca çalışmaları takip edilen, Bilim Kurulu marifetiyle Covid-19 ile ilgili ciddi bir mücadele yürütülüyor. Ailelerinden, kendi sağlıklarından fedakarlık ederek millete sağlık hizmetinde bulunan sağlık çalışanlarımız için bugün, baklavanın mutfağındayız. Baklavalarımızı şerbetledik ve birazdan bu baklavalar Beyoğlu'nda insanlarımıza hizmet eden sağlık çalışanlarına enerji olsun, şifa olsun diye dağıtılacak” dedi.