Parlamentolararası Birlik Başkanı Gabriela Cuevas Barron'u Beyoğlu’nda Ağırladık

Parlamentolararası Birlik Başkanı (PAB) Gabriela Cuevas Barron ile PAB Türk Grubu Başkanı Ravza Kavakcı Kan’ı Beyoğlu’nda ağırlayan Başkan Yıldız, Türk okçuluğu ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

25-09-2020

Parlamentolararası Birlik Başkanı (PAB) Gabriela Cuevas Barron ile PAB Türk Grubu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Ravza Kavakcı Kan Beyoğlu’nu ziyaret etti. Beyoğlu Belediyesi ve Okçular Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Ali Yıldız ile Okçular Vakfı’nda bir araya gelen heyet çalışmaları yerinde incelediler. Heyete Okçular Tekkesini gezdiren Başkan Yıldız, Türk okçuluğu ve yapılan çalışmalarla ilgili de bilgi verdi. Heyet daha sonra Başkan Yıldız ile birlikte sahaya inerek ok atışı yaptı.