Pandemi İle Mücadelede Yeni İşbirliği

Kızılay Beyoğlu Şube Başkanı Ömer Akçağıl ve yönetimi Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız’ı ziyaret etti. Görüşmede Pandemi sürecinde ortaklaşa yapılabilecek çalışmalarla ilgili de fikir alış verişinde bulunuldu.

Pandemi İle Mücadelede Yeni İşbirliği
19-10-2020

Kızılay Beyoğlu Şube Başkanı Ömer Akçağıl ve yönetimi Beyoğlu Belediyesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız heyeti makam odasında ağırladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Beyoğlu Belediyesi ile Kızılay Beyoğlu Şubesi işbirliğinde pandemi sürecinde ortaklaşa yapılabilecek çalışmalarla ilgili fikir alış verişinde bulunuldu. Ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Yıldız, “Pandemi ile mücadelede bugüne kadar büyük bir başarı elde etlik. Bugünden sonra da el ele vererek bu süreci hep birlikte sağlıklı bir şekilde atlatacağız” dedi.