Okmeydanı Fetih Spor Tesislerinde Ücretsiz Futbol Okulu Açılıyor!

Beyoğlu Belediyesi ve Beyoğlu Gençlik Spor İlçe Müdürlüğümüz İşbirliği ile Beyoğlu Belediyesi Okmeydanı Fetih Halı Sahasında, çocuklara yönelik ücretsiz Futbol Okulu kayıtlarımız başladı.

Okmeydanı Fetih Spor Tesislerinde Ücretsiz Futbol Okulu Açılıyor!

Sportif aktiviteler, çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimleri için büyük öneme sahip. Sağlıklı ve mutlu nesiller yetişmesine katkı sağlamak amacıyla çocuklarımızı sporun her dalıyla buluşturuyoruz. Futbol Okuluyla Beyoğlu ilçesinde bulunan 7-14 yaş aralığında ki çocuklar ücretsiz bir şekilde eğitim alabilecek. Çocuklarımızın alacağı futbol eğitimiyle, bireysel yeteneklerini takım disiplini ve uyumu ile bütünleştirerek yeteneklerini geliştirecek. Beyoğlu’nda ikamet eden tüm öğrencilere, futbol okulunda kendilerini doğru yönlendiren, hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olan ve sporcu kimliği kazandırmak üzere çalışmalar yapan uzman eğitmenler eşlik edecek. Okmeydanı Fetih Spor Tesisleri Halı Sahasında yapmayı planladığımız Futbol Okuluna Beyoğlu’nda ikamet eden 7-14 yaş aralığında tüm öğrencilerimiz kayıt yaptırabilir. Covid-19 salgını nedeni ile aldığımız önlemler kapsamında, halı sahalarımız belirli aralıklarla dezenfekte edilip gerekli hijyen kuralları ile hizmet verecektir. Bu kapsamda eğitimlerimiz kontenjan ile sınırlıdır.

Okmeydanı Fetih Halı Sahasında Futbol Okulumuza katılmak için öncelikli olarak online ön kayıt formunu doldurmanız gerekmektedir. Ön kayıt formuna ulaşmak ve kaydınızı yaptırmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Ön Kayıt İçin Tıklayınız