Okmeydanı Fetih Spor Tesisleri Ücretsiz Olarak Halkımızın Hizmetine Açıldı!

Beyoğlu’nda sporu ve sporcuları desteklemek amacıyla yeni bir adım atıldı. İlçede bulunan sahaların ve spor alanlarının Beyoğlu Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ortak çalışmaları sonucu genç sporculara, amatör spor kulüplerine hizmet sunacak şekilde düzenlenmesi ile ilgili çalışmalar başlatıldı.

Okmeydanı Fetih Spor Tesisleri Ücretsiz Olarak Halkımızın Hizmetine Açıldı!

Yeni düzenlemeyle birlikte ilçede faaliyet gösteren tüm amatör spor kulüpleri bu alanlarda dönüşümlü olarak antrenmanlarını ve maçlarını yapılabilecekler. Gençler de bu alanları ücretsiz bir şekilde kullanma imkanına kavuşacak.İlçede bulunan tüm amatör spor kulüpleri istifade edebilecek.Başkan Yıldız, “Amacımız bu sahaları Beyoğlu’nun bütün gençlerine, çocuklarına sunmak. A kulübü B kulübü değil, burada on altı tane amatör spor kulübü var. Bu kulüpler bu salalarımızda dönüşümlü olarak idmanlarını yapacaklar. Kimse burası benim deme hakkına sahip değildir. Bu alanlar Beyoğlu’nundur. Beyoğlu’nun çocuklarınındır, gençlerinindir. Ben buralardan herkesin adil bir şekilde istifade etmesini ve sportif faaliyetlerini yapabilmelerini istiyorum” ifadelerini kullandı.

OKMEYDANI FETİH SPOR TESİSLERİ ÜCRETSİZ OLARAK HALKIMIZIN HİZMETİNE AÇILDI!

Beyoğlu Belediyesi bünyemizde bulunan Okmeydanı Fetih Spor Tesisleri Amatör spor kulüplerine ve gençlerin hizmetine ücretsiz bir şekilde hizmet verecek. Aynı zamanda Okmeydanı FetihSpor Halı sahamızda  7- 14 yaş aralığında  öğrencilerimize yönelik ücretsiz Futbol Okulu kurslarımızı başlatacağız. Okmeydanı Fetih Spor Tesisindenücretsiz bir şekilde faydalanmak isteyen gençlerimiz kayıtlarını beyoglu.bel.tr adresinden online olarak gerçekleştirebilir.

Ön Kayıt İçin Tıklayınız