Okçuluk Hayalini Ülkesine Bağışlayan Mustafa’ya Süpriz Hediye

Ok ve yay almak için biriktirdiği 200 TL’yi 'Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışlayan 7 yaşındaki Mustafa Said Yazıcı’nın hayali gerçek oldu. Amasya’da yaşayan Mustafa Said Yazıcı’ya hediye olarak okçuluk takımı gönderen Beyoğlu Belediyesi ve Okçular Vakfı Başkanı Haydar Ali Yıldız, okçuluk eğitim alması için de ne gerekiyorsa yapmaktan mutluluk duyacağını söyledi.

Okçuluk Hayalini Ülkesine Bağışlayan Mustafa’ya Süpriz Hediye
28-04-2020

Amasya'da yaşayan 7 yaşındaki Mustafa Said Yazıcı, ok ve yay almak için biriktirdiği kumbarasındaki 200 TL’yi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 'Biz bize yeteriz Türkiye’m' sloganıyla başlattığı 'Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışlayarak büyük takdir toplamıştı. Koca yürekli küçük Mustafa’yı sevindiren haber Beyoğlu Belediyesi ve Okçular Vakfı Başkanı Haydar Ali Yıldız’dan geldi. Mustafa Said Yazıcı’ya bir mektupla birlikte hediye olarak Okçuluk takımı gönderen Başkan Yıldız, okçuluk eğitim alması için de ne gerekiyorsa yapmaktan mutluluk duyacağını ifade etti. Okçuluk takımı eline ulaşan Mustafa Said Yazıcı da çektiği video ile mutluluğunu ifade ederek Başkan Yıldız’a teşekkür etti.

AMASYA'DAN ATTIĞIN SAMİMİYET OKU BEYOĞLU’NDA BİZLERİN YÜREĞİNİ BULDU

Beyoğlu Belediyesi ve Okçular Vakfı Başkanı Haydar Ali Yıldız Mustafa Said Yazıcı’ya yazdığı mektupta “Bir okçunun menzilini hayalleri belirler. Senin Amasya'dan attığın samimiyet oku Beyoğlu’nda bizlerin yüreğini buldu. Senin sayende gelecek güzel günlere inancımız pekişti, aynı sadağın içindeki oklar gibi ülkemizin birlik ve beraberliği için tek bir hedefe kilitlendiğimizi bir kez daha idrak ettik. Hayalini kurduğun ok ve yay için harçlıklarından biriktirdiğin parayı hiç düşünmeden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı ‘Milli Dayanışma Kampanyası’na bağışlaman bizi ziyadesiyle duygulandırdı. Yıllarca Okçular Vakfı'nın başkanlığını yapmış bir ağabeyin olarak sana güzel bir okçuluk takımı hediye etmek bize düşer. Senin gibi yüreği kavi, hayalleri engin, ruhu vatan aşkıyla dolu bir evladımızın okçuluk eğitimi alması için de ne gerekiyorsa yapmaktan mutluluk duyarız” ifadelerini kullandı.

BU TAKIMI GÖNDERMENİZ HAYALLERİMİ GERÇEKLEŞTİRMEM İÇİN BİR BAŞLANGIÇ OLDU

Okçuluk takımı eline ulaşan 7 yaşındaki ilkokul öğrencisi Mustafa Said Yazıcı da çektiği teşekkür videosunda, en büyük hayalinin iyi bir okçu olmak olduğunu belirterek, “Sayın başkanım Haydar Ali abi, gönderdiğiniz okçuluk takımı elime ulaştı. Beni çok sevindirdiniz. En büyük hayalim iyi bir okçu olmak. Bu takımı göndermeniz hayallerimi gerçekleştirmem için unutulmaz bir başlangıç oldu. İnşallah Amasya’mızda da okçuluk eğitimi alırım. Sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.