Millet Kıraathaneleri Logo Tasarım Yarışması Sonucu

Beyoğlu Belediyesi tarafından online olarak düzenlenen ‘Millet Kıraathaneleri Logo Tasarım Yarışması’nın kazananı belli oldu.

Millet Kıraathaneleri Logo Tasarım Yarışması Sonucu

Beyoğlu Belediyesi ilçenin farklı noktalarında açmaya hazırlandığı Millet Kıraathaneleri’nin logo tasarımı için online ‘Millet Kıraathaneleri Logo Tasarım Yarışması’ düzenledi. 30 yaşını geçmemiş üniversite öğrencileri ile yeni mezun tasarımcıların katılabildiği yarışma yoğun ilgi gördü. 365 başvuru yapıldığı yarışmanın kazananı belli oldu. Yarışma için oluşturulan jürinin oy çokluğuyla aldığı kararla; Ümmügül Çiçek Köse’nin Galata Kulesi ve kitap figürlerinden oluşan tasarımı birinci oldu. Yarışmayı kazanan tasarımcının tasarımı Beyoğlu bölgesinde açılacak olan tüm Millet Kıraathanelerinde kullanılacak.