Millet Kıraathaneleri Logo Tasarım Yarışması

Beyoğlu Belediyesi olarak Millet Kıraathanelerimizin logo tasarımını genç tasarımcılarımıza emanet ediyoruz. 30 yaşını geçmemiş üniversite öğrecileri ve yeni mezun tasarımcıların katılacağı bir yarışma düzenliyoruz.

Millet Kıraathaneleri Logo Tasarım Yarışması

Herkesin evden çalıştığı bu dönemde üniversite eğitimi ve iş hayatının büyük bir kısmı evden sürdürülüyor. Sosyal mesafelerimizi koruduğumuz bu süreçte amacımız, “Logo Tasarım” yarışamasıyla motivasyonunuzu arttırmak ve mesleki hayatınızla kopmadan bu süreci geçirmenize destek olmaktır.

1. seçilen tasarımcının tasarımı Beyoğlu bölgesinde açılacak olan tüm Millet Kıraathanelerinde kullanılacak. Amacımız kendinizi geliştirmeniz, sektörle bağlantı kurma imkanı bulmanız ve rakiplerinizi de bu süreçte tanımanızı sağlamaktır.

Yarışma için son katılım tarihi 1 Mayıs 2020, konu ile ilgili tüm detaylı bilgiye ve başvuru formuna www.beyoglu.bel.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.