Market Manav ve Pazar Yerlerinde Düzenli Denetim

Covid-19 (Koronavirüs) salgını nedeniyle Beyoğlu’nda market, manav ve pazar yerleri Zabıta ekipleri tarafından düzenli olarak denetleniyor.

Market Manav ve Pazar Yerlerinde Düzenli Denetim
14-04-2020

Beyoğlu Belediyesi Covid-19 (Koronavirüs) salgınına karşı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Beyoğlu Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler vatandaşların en yoğun olduğu mekanlardan olan market, manav ve pazar yerlerinde denetime devam ediyor. Ürünlerin fiyatları ve hijyen koşullarının yanı sıra sosyal mesafe kuralına uyulup uyulmadığı da kontrol ediliyor. Ekipler denetimlerin yanı sıra vatandaşları Koronavirüs salgınına karşı alınması gereken tedbirlerle ilgili de bilgilendiriyor.

VATANDAŞLAR VİRÜS TEHDİDİNE KARŞI BİLGİLENDİRİLİYOR

Zabıta ekipleri ayrıca pazarların giriş ve çıkışlarına kurduğu stantlarda, vatandaşlara eldiven ve maskenin yanı sıra sebze ve meyvelerin nasıl temizlenmesi gerektiğinin anlatıldığı bilgilendirici broşürler dağıtıyor. Vatandaşlar stantlarda bulunan dezenfekten ile pazara giriş ve çıkışlarda ellerini dezenfekte ediyor. Çalışmalar virüs tehdidi tamamen ortadan kalkıncaya kadar aralıksız devam edecek.