Koronavirüs Denetimleri Sıklaştırıldı

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu Kaymakamı Mustafa Demirelli ile birlikte Kasımpaşa’da koronavirüs denetimi gerçekleştirdi.

Koronavirüs Denetimleri Sıklaştırıldı
20-08-2020

İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge kapsamında Türkiye genelinde Koronavirüs denetimleri sıklaştırıldı. Kasımpaşa’da gerçekleştirilen denetimlere emniyet ve zabıta ekiplerinin yanı sıra Beyoğlu Kaymakamı Mustafa Demirelli ve Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da katıldı. İşletmeleri tek gezerek incelemelerde bulunan Başkan Yıldız, iş yerleri sahiplerine ve müşterilerine koronavirüs tedbirleri konusunda uyarılarda bulundu. Vatandaşların ve işletmelerin büyük oranda kurallara uyduğunu ifade eden Başkan Yıldız, denetimlerin aralıksız devam edeceğini söyledi.

DENETİMLERİ YOĞUNLAŞTIRMIŞ BULUNMAKTAYIZ

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Türkiye genelinde virüs salgınına karşı ciddi bir çalışma yürütüldüğünü belirterek, “Türkiye olarak Mart ayından itibaren koronavirüs tedbirleri anlamında devlet millet el ele vererek, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları, Milim Kurulu’nun önerileri ve sağlık bakanlığımızın almış olduğu tedbirler kapsamında bugünde kadar gerekli denetimleri yaptık. Bugün de İçişleri Bakanlığımız ve Sağlık Bakanlığımız koordinasyonunda Türkiye genelinde olduğu gibi Beyoğlu’nda da denetimleri yoğunlaştırmış bulunmaktayız” dedi.

DENETİMLER ON GÜNDÜR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Beyoğlu Kaymakamı Mustafa Demirelli ise “İçişleri Bakanlığımızın yayınladığı genelge gereğince on günden bu yana emniyetimiz, zabıtamız, sağlık kuruluşlarımız hep beraber iş yerlerinde koronavirüs ile ilgili alınan tedbirler kapsamında denetimler yapıyor. Bugünde belediyemiz ve kaymakamlık olarak biz de bu denetimlere iştirak edelim dedik” ifadelerini kullandı.