Kişisel Gelişim ve Hobi Kursları

Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi'nde Kişisel Gelişim ve Hobi Kurslarında yeni döneme hazırız. Teknoloji derslerinden dil kurslarına, enstrüman ve müzik kurslarından görsel ve sahne sanatları branşlarına kadar yaklaşık 50'den fazla kurs için kayıtlarımız başladı.

Kişisel Gelişim ve Hobi Kursları

Akademi Beyoğlu binasında faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezimiz, yeni eğitim öğretim sezonunda da binlerce genci bünyesine katarak çalışmalarını sürdürecek. Alanında uzman eğitmenler ile ilgi alanları doğrultusunda kendilerini geliştirecek olan öğrencilerimiz, diğer branşlar ile yeni beceriler kazanma ve yeteneklerini keşfetme imkanı bulacak. Kontenjanlar dolduğu an başlayacak olan dersler eğitim öğretim sezonu boyunca devam edecek. Kursu başarı ile tamamlayan öğrencilerimiz ise sertifika almaya hak kazanacak.

Kişisel Gelişim ve Hobi Kurslarının yanı sıra her yıl düzenlediğimiz Üniversite Hazırlık Kurslarında bu yıl Türkçe, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih ve Coğrafya dersleri yer alacak. Mezun olan öğrencilerimizin başvuru yapabileceği hazırlık kurslarında dersler sınava kadar devam edecek.

15-30 yaş önceliği ile sizler de Öğrenci Belgesi / Diploma Fotokopisi, Kimlik Fotokopisi ve 1 Adet Fotoğraf ile Gençlik Merkezi'ne müracaat edebilir ya da linke tıklayarak Ön Kayıt oluşturabilirsiniz. Tüm kurslarımız ücretsizdir.

ÖN KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ!!!