Kırgızistan Meclis Başkanı Cumabekov Beyoğlu’na Misafir Oldu

Kırgızistan’ın Meclis Başkanı Dastanbek Cumabekov ve beraberindeki heyeti Beyoğlu’nda ağırlayan Başkan Yıldız, misafirleri ile birlikte Beyoğlu’nun tarihi mekanlarını ziyaret etti.

Kırgızistan Meclis Başkanı Cumabekov Beyoğlu’na Misafir Oldu
17-08-2020

Türkiye’nin dost ve kardeş ülkelerinden olan Kırgızistan’ın Meclis Başkanı Dastanbek Cumabekov, beraberindeki heyetle birlikte Beyoğlu’na misafir oldu. Başkan Cumabekov ve heyetini tarihi belediye binasında ağırlayan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu’nda yapılan çalışmaları anlatarak yapılabilecek sosyal ve kültürel işbirlikleri ile ilgili fikir alış verişinde bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen sohbetin ardından Başkan Yıldız misafirlerini Beyoğlu’nun tarihi mekanlarında hoş bir gezintiye çıkarttı.

MİSAFİRLERİNE BEYOĞLU’NUN TARİHİ MEKANLARINI GEZDİRDİ

Kırgızistan Meclis Başkanı Dastanbek Cumabekov ve beraberindeki heyetle birlikte ilk olarak Galata Mevlevihane’sini ziyaret eden Başkan Yıldız tarihi yapıyla ilgili misafirlerine bilgi verdi. Başkan Yıldız daha sonra misafirleriyle birlikte Dolmabahçe, Galata Kulesi, İstiklal Caddesi ve Taksim Meydanı’nı gezdi. Beyoğlu’nda olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Kırgızistan Meclis Başkanı Dastanbek Cumabekov Başkan Yıldız’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.